Pomáháme sdílením najít domovy

Štístko NAŠEL DOMOV

Štístko (1rok) je usměvavý, veselý, mladý, hravý, prostě úžasný pejsek. Ani jeho jméno mu ale šťastný život nezaručilo. Štístko se k nám dostal z bytu, je to pravý a nefalšovaný gaučák, celý svůj dosavadní život byl milovaným pejskem. Bohužel jeho panička je už starší paní a Štístko dorostl do rozměrů, které paní nečekala a nezvládá ho prostě venčit. Štístko je kříženec labradora, ale je větší (má 65cm v kohoutku). Nemá žádnou výchovu, je ale velice chytrý a učenlivý. V kotci opravdu trpí a je vyděšený, na procházce je z něj zase hned ten šťastný a stále se smějící pejsek. Nenechte ho dlouho trpět a přijďte si k nám pro pořádný kus Štěstí 😀 Nachází se v Psím útulku Zelené Vendolí. Volat 605 504 533

Gabris NAŠEL DOMOV

Hledáme domov pejskovi maďarského ohaře.Pes se jmenuje Gabris Verdi, má 6 let. Pochází ze stanice Gurdau a je s PP. Zdravotní problémy nemá žádné, kastrovaný není. S ostatními psy se snáší, ale kočky moc rád nemá. Na děti je zvyklý. Je přátelský a společenský. Nachází se kousek od Brna. Rodina se ho musí vzdát z vážných rodinných důvodu a pro dobro pejska je nyní lepší najít domov nový. V případě zájmu pište na email : kramar.zuzana@gmail.com

ROTY

Roty hledá domov

Roty je pětiletý kříženec Rotvíka a Labradora. Zlá nemoc mu vzala páníčka a jeho panička na něj zůstala sama. Nezvládá ho. Ne proto, že by byl zlý, ale potřebuje pohyb a vyžití. Roty se nenachází u nás v azýlku. Chceme mu však pomoci najít domov. Bydlí teď v Pražském bytě. Má stoprocentní hygienické návyky a i základní výcvik. Samozřejmě je potřeba s ním dále pracovat. Není vhodný k ostatním pejskům a úplně malinkým dětem. Lidi má moc rád. Pokud hledáte parťáka do nepohody, který už má psí pubertu za sebou tak čeká Roty možná právě na Vás. 🙂 739 30 50 19