Patron

Drazí přátelé, náš projekt Patron startuje
Našim patronem starých pejsků se stala Kačenka. Ta Kačenka, po které nese název náš spolek. Kačenka nás bude stále provázet, protože jí se včas pomoct nedokázalo a její dušička odletěla z Pejskova.
U každého pejska, kterého v projektu máme bude krátký popisek s telefonním číslem na útulek, ve kterém daný pejsek je.
Všichni tito pejsci mají jedno společné- nikdo je nechce. Jsou staří a nemocní a z roztomilých štěňátek vyrostli. Ale i tak mají stále co nabídnout a měli by dostat šanci na nový život. Pojďme se tedy pokusit změnit jejich osudy. Však si zaslouží být někomu PATRONY
Pokud budete chtít vědět více o projektu Patroni, kontaktujte nás na tel.: 728296747 nebo na stránkách KATY, z.s.

Baron NAŠEL DOMOV
Baron je kříženec německého ovčáka, je mu cca 10 let. Baron špatně chodí, má atrofované svaly na zadních nohách. Proto potřebuje volný pohyb, krátké ale časté vycházky, aby se svaly brzy obnovily a Baron tak mohl lépe běhat 😊 Baron je snášenlivý s fenami.
Novému majiteli budeme hradit kloubní výživy a veterinární náklady spjaté s jeho nemocí.
Baron se nachází v útulku  v Ústí nad Labem, kontakt: 733126101, 472775202
Pro více informací ohledně projektu Patron: 728296747 nebo na stránkách KATY, z.s.

Charlie STÁLE HLEDÁ DOMOV
Charlie je x rhodeského ridgebacka. Je mu 8 let a trpí epilepsií a hypofunkcí štítné žlázy. Snese kočky, má rád děti. Je to klidný a pohodový pes, který ale musí vědět, že vy jste pán. Charlie je velký pes, takže potřebuje pohyb nejlépe zahrádku s přístupem dovnitř, protože rád spí v posteli 😊
Novému majiteli budeme hradit léky, které Charlie musí pravidelně užívat a veterinarní náklady spjaté s jeho nemocí.
Charlie je v dočasné péči spolku Katy, nachází se v Praze, kontakt: 732648987

Miki NAŠEL DOMOV
Miki je kříženec středního vzrůstu, je mu 11-12 let, je kastrovaný. Miki se nesnese s jinými psy ani fenami, takže doma může být jen jako jedináček. K lidem je přátelský a má velmi vyrovnanou povahu. V útulku už je téměř 4 roky. Miki je útěkář, takže musí mít zabezpečenou zahrádku s vysokým plotem 🙂
Miki je kardiak a musí pravidelně brát léky na srdíčko.
Novému majiteli budeme hradit léky a veterinární náklady spjaté s jeho nemocí.
Miki se nachází v útulku v Ústí nad Labem, kontakt: 733126101, 472775202

Rocky NAŠEL DOMOV
Rocky má 4 roky a je zastáncem plemene německá doga. Rockouška máme v Patronech protože- velké psy nikdo nechce, německá doga není dlouhověké plemeno, černé psy nikdo nechce a Rockyho život doposud provázela samá smůla. Proto hledáme opravdu super domov, kde si vše Rocky vynahradí. Rocky miluje lidi ale s ostatními psy není kamarád a tak do nového domova musí jít jako jedináček. Je zvyklí žít v bytě, takže domov s velkým gaučem a ještě větší postelí 😊
Rockymu proplatíme nutnou operaci ocasu a vysoké veterinární náklady v případě nemoci.
Rocky se nachází v útulku Zelené Vendolí. Kontakt: Zelené Vendolí Josef
Falco NAŠEL DOMOV
Falco je cca 10 let starý pejsek. Převážnou část života je v útulku a to 8 let!!! Falco trochu na lidi zanevřel a potřebuje pána, který bude dodržovat určité hranice. Falcovi by se nejvíce líbilo žít na zahrádce, mít svůj pohyb, zateplenou a hezkou boudičku, vycházky a majitele, který mu nechá jeho prostor 😊
Novému majiteli proplatíme výcvik Falca a případné veterinární náklady při zdravotních obtížích.
Falco se nachází v útulku Žim, kontakt: 606221405, 736769601